Jokelanseudun latoteatteri

Latoteatteri

Mäntsälän Jokelanseudun kylällä, aivan Järvenpään kupeessa, sijaitsee legendaarinen Jokisen lato, jossa on tanssittu iltamia ja harrastettu teatteria jo yli 70 vuotta. Jokelanseudun kylällä toimii Latoteatteri, joka tuottaa sekä näytelmiä Jokisen latoon, että muita teatteriesityksiä ja tapahtumia. Latoteatteri on tuottanut pääasiassa kantaesityksiä, mutta ohjelmistossa on myös kotimaisia klassikoita. Mukana toiminnassa on kymmeniä eri-ikäisiä teatterinharrastajia. Latoteatteri toimii Jokelanseudun Maaseutuseuran siipien suojassa.

Lato remontoitiin vuosina 2002 ja 2003 nykyiseen asuunsa. Uljaan teatteriladon lisäksi kesästä 2006 alkaen teatterivieraita palvelee uusittu ja laajennettu Kerhotalo kahviloineen ja kaikkine mukavuuksineen. Satoi tai paistoi, Latoteatterissa on aina tunnelma korkealla!

Latoteatteri tarjoaa mahdollisuuden hankkia kesän näytöksiin lahjakortteja, joilla voitte tarjota teatterielämyksen ystäville tai sukulaisille. Kysy lahjakorttia lippuvarauksen yhteydessä.

Osoite on Jussilanmäki 3, Mäntsälä. Kartan avulla suunnistat perille Jokisen latoon.
Löydät Latoteatterin myös Facebookista, siirry sivulle Latoteatteri

Alun perin kokoillan näytelmät ovat olleet kylän elojuhlien kohokohta, mutta vuodesta 1996 esityskertoja on ollut useita.