Ajankohtaista

Elokuussa 2024 Latoteatteri esittää PUNAINEN MYLLY musiikkikomedian. Se kertoo legendaarisen suomalaisen revyyteatterin alkuvaiheista sodanjälkeisessä vaaran vuosien Suomessa. 

Tarinasta ei totisesti puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita, kun  Ossi Elstelä ja hänen kumppaninsa laulajapojista tanssityttöihin taistelevat olemassolostaan Valtiollisen poliisin ja ahdasmielisten moraalinvartijoiden piirittäminä.

Näyttämöllä nähdään muun muassa Juliska Koka, tuleva Broadway-tähti ja monta muutakin ikimuistoista esiintyjää. Saadaanko Syntiset enkelit -revyy ajoissa esityskuntoon? Mistä löytyy elävä Havis Amanda? Janottaako vanha suola ja syttyykö uusia romansseja?

PUNAINEN MYLLY musiikkikomedian on jälleen kerran kirjoittanut Latoteatterin kantaesitykseksi Kirsti Manninen alias Enni Mustonen. Ohjauksesta vastaa Niina Kilpiäinen, joka ohjasi myös viimevuotisen menestysnäytelmämme Hopeinen kuu. Näyttämöllä nähdään taas Latoteatterin loistavat veteraanit ja upeat uudet kyvyt. 

Ladon suojissa sää ei haittaa ja puhvetti huolehtii siitä, ettei nälkä eikä jano pääse yllättämään. Parhaat paikat varataan ensimmäisinä.

Kannattaa siis olla mahdollisimman pian yhteydessä

LATOTEATTERIN LIPUNMYYNTIIN PUH. 050 35 777 55 tai lipunmyynti.latoteatteri@gmail.com.